Többet érdemelsz!
Útmutató a Megfizethető Privát Egészségbiztosításhoz

Fedezd fel az Egészségügyi Ellátás Új Dimenzióját!

Képzeld el, hogy soha többé nem kell hosszú várólistákon várakoznod, és mindenkor hozzájuthatsz a legjobb egészségügyi ellátáshoz. Az egészséged érték – megmutatjuk, hogyan őrizheted meg azt a lehető legkevesebb ráfordítással.

Ingyenes

de regisztrációhoz kötött

Könnyen naptárba illeszthető időpontban

2023.10.18. 18.00-19.00

100% élő előadás

kérdezési lehetőséggel

Mi a probléma a jelenlegi helyzettel?

Sok ember számára az állami egészségügyi ellátás egyre inkább problémákat okoz. Ezen kívül az egészségi állapot javításához vagy problémák kezeléséhez szükséges idő és figyelem gyakran hiányzik.

Mi is az, amit magad körül tapasztalhatsz?

 1. Hosszú Várólisták: Tudtad, hogy az állami egészségügyi rendszerben hónapokig is várnod kell egy egyszerű vizsgálatra vagy műtétre?
 2. Orvoshiány: Tapasztaltad már, hogy nem találtál megfelelő orvost, aki segíthet neked gyógyulni?
 3. Korlátozott választék: Az állami egészségügyben nincs lehetőséged választani az ellátó központok vagy szakemberek között, ami kihathat az ellátás minőségére is.
 4. Kézenfekvő magánellátás: Elérhető egy magánellátás, ami gyors, hatékony és személyre szabott, de talán úgy érzed, túl drága lehet.

Sok mindenben „megvilágosodsz”, de azért a mennyei mannához te is kellesz 😀 

Honnan tudod, hogy neked szól ez az ingyenes webinárium?

Milyen előnyöket érhetsz el rajtunk keresztül?

Gyorsabb és hatékonyabb ellátás

Már régóta tudjuk, hogy az államilag finanszírozott egészségügy rendszerben hosszabbak a várólisták, mint amit valaha is szeretnénk.

Az Egészségbiztosítás Webináriumon megmutatjuk, hogyan kerülheted el a hosszú várakozási időket, és hogyan juthatsz el a megfelelő orvoshoz néhány napon belül.

Átláthatóság és bizalom

Megismerheted a különböző lehetőségeket, a miérteket. A tervezést indíthatod onnan, hogy mire van szükséged a biztonságodhoz, vagy akár onnan is, hogy mi az, ami a költségvetésedbe belefér.

Mind a kettő oda fog vezetni, hogy pontosan érteni fogod, hogy mivel rendelkezel.

Személyre szabott megoldások

Nem egyetlen biztosítótól származó ajánlattal állunk elő, hanem több különböző biztosító szolgáltatásait összehasonlítjuk és emeljük ki a legjobb részeket.

Pont, mint egy svédasztalnál: csak azt kapod, ami hozzád a legjobban passzol, és amire a legjobban szükséged van.

Miért válassz minket?

Itt az idő, hogy tényleg változtass!

Az ügyfelek számára az élet egyik legfontosabb területe az egészségük megőrzése és védelme.

Azonban a privát egészségbiztosítás kiválasztása és kezelése bonyolult és gyakran zavarba ejtő lehet. Itt lépünk mi be, hogy segítsünk Önnek a legjobb döntések meghozatalában és az egészsége optimális védelmében.

Ezen az ingyenes webinárium on egyedülálló módon megtanulhatod, hogyan gondoskodhatsz az egészséged megőrzéséről. Ne elégedj meg az átlagos megoldásokkal!

Ez az ingyenes webinárium kivételesen jó választás, mert olyan megoldásokat kínál, amelyeket máshol nem tudsz megkapni pont a privát egészségbiztosítás összetettsége miatt.

Nem száraz elméletről lesz szó, hanem gyakorlati, azonnal használható tippeket és segítséget adok.

Mi több, a szakzsargont is mellőzöm, és érthető módon magyarázok el mindent.

Ne várj tovább!

Miért válasszon minket? Azért, mert elkötelezettek vagyunk abban, hogy az ügyfeleink számára személyre szabott, költséghatékony és magas minőségű egészségbiztosítást kínáljunk. 

Az ingyenes konzultációból rengeteget profitálhatsz, ha…

Mit kaphatsz meg rajtunk keresztül?

Privát egészségbiztosítást sok helyen kínálnak, ám kevés helyen mondják el, hogy mégis mire való, melyik az a szolgáltatás, amelyre neked, mint ügyfélnek tényleg szükséged van, és melyik az, amelyik csak a költségeket növeli.

Ha ezeket ki is bogarászod, akkor még mindig ott van az a probléma, hogy véletlen sincs két hasonló ajánlat, nehogy véletlen könnyű legyen választanod.

De mit szólnál hozzá, ha ezt nagyságrendekkel le tudnánk egyszerűsíteni?

A webináriumon lesz arról szó, hogy mire és mikor jó a privát egészségbiztosítás. A kiválasztás megkönnyítéséhez pedig létrehoztunk egy egyedi megoldást, amely a biztosítók ajánlataiból építi fel a neked  leginkább megfelelő csomagot.

Mitől lesz neked a legmegfelelőbb?

Attól, hogy figyelembe veszi például a te saját életkorodat és pénzügyi lehetőségeidet, és ennek alapján szűri át a csomagajánlatokat.

Mit veszíthetsz, ha nem veszel részt ezen a webináriumon?

 1. Lehetőséget a Költségoptimalizálásra
  Lemaradhatsz az információkról, amelyek segítenek megtalálni a pénztárcabarát egészségbiztosítási lehetőséget.
 2. Tudást az Alternatív Megoldásokról 
  Nem ismerheted meg az alternatív egészségügyi ellátási lehetőségeket az állami rendszeren kívül.
 3. Lemaradhat a Személyre Szabott Tanácsadástól 
  Nem kapsz lehetőséget a személyre szabott tanácsadásra, amely segítene az egészségbiztosításának optimalizálásában.

Ügyfeleink sikereinek kulcsa: A félelmek legyőzése a mi segítségünkkel!

Ezek a félelmek és aggodalmak azonban mind megoldhatóak és kezelhetőek, és a webinárium segítséget nyújt abban, hogy ezeket a kérdéseket tisztázd és magabiztosabban kezeld te is a befektetéseidet.

3R7A7707.2-depositphotos-bgremover

Itt az ideje, hogy megismerj:

Szia!

Mundrák Renáta vagyok, közgazdászként végzettem, és több mint 10 éve foglalkozom pénzügyekkel. Számomra a pénz nem csak egy számjegy, hanem az élet minőségének javításának eszköze.  Szenvedélyem az, hogy segítsek az embereknek elérni a pénzügyi függetlenséget és a tartós vagyonépítést. 

A pénzügy világa összetett, az egyszemélyes hadseregek, a mindenben vérprofik ideje lejárt.

Bár az online térben csak velem fogsz találkozni, de pont a szakértelem miatt én magam is csapatban dolgozom és team szinten több, mint 3.000 ügyfelet kezelünk.
Olyan munkatársakkal alakítottam ki együttműködést, akik a saját területükön nagyon magas ügyfélelégedettséggel dolgoznak.

És hogy mi köze a vagyonépítésnek az egészségbiztosításhoz?

Hiába vállalsz kockázatot a befektetések területén, ha az ott elért hasznot muszájból fel kell áldoznod az egészséged megőrzéséhez.

Következzen néhány ügyfél sikersztorija, akik már megtapasztalták a közös munka előnyeit.

Éva, 39 éves

Éva egyedül nevelte gyermekét, csak saját magára számíthatott baj esetén. Ezért nem engedhette meg magának, hogy kiessen a munkából, vagy bárhogy is kockáztassa a bevételét. Nála emiatt a „standard” baleseti elemek mellett a kiemelt kockázatokat jelentő betegségek fedezetére is fókuszáltunk. 

Egy szűrővizsgálaton Évánál daganatos megbetegedést diagnosztizáltak, ami természetesen aggodalommal töltötte el a hölgyet. Féltette a gyermekét, hogy mi lesz vele nélküle. Szerencsére a biztosítás fedezetet nyújtott ilyen helyzetre is, így nem kellett a várólistákat végigvárva azon aggódnia, hogy vajon időben sorra kerül-e. 

(Éva azóta meggyógyult, már csak rossz emlék a betegsége.)

László, 45 éves

Amikor Lászlóval elkezdtünk együtt dolgozni, már rendelkezett privát egészségbiztosítással, csak a kíváncsiság hajtotta felénk. No meg némi ego 🙂 .

Lászlónak fontos volt, hogy ne fizessen ki többet, mint amit feltétlen szükséges és szerette volna azt hallani, hogy a lehető legjobb szerződéssel rendelkezik. Nos, talán kitaláltad, nem pont ez történt. Bár olcsónak olcsó volt, amit fizetett, ám ebből csak a lényeg hiányzott. Ugyanazt a szolgáltatási szintet olcsóbban is megkaphatta volna, ha évente egyszer elmegy szűrővizsgálatra a TB keretein belül. 

Végeredményként vele átbeszéltük, hogy konkrétan mire is van szüksége, mit vár egy szerződéstől. Szakmájából adódóan erre pontosan tudott választ adni, így már könnyű volt egy olyan szolgáltatáscsomagot összeállítani, amely bár egy picit drágább volt, mint az addigi semmit sem nyújtó, de legalább esetleges baj esetén tud mire támaszkodni.

József, 57 éves

József életkorából adódóan már kiemelten figyel arra, hogy „karban tartsa” saját magát. Amikor megkeresett minket, a két legjellemzőbb problémával állt elő: nem tudja, hogy hol kezdjen hozzá, mert nem ért hozzá, az egyetlen, amit ért, hogy elég combos összegeket szerettek volna tőle kérni.

Természetesen nála is járható út lett volna az, amit fentebb Lászlónál már megismerhettél. Ám mivel József vállalkozó volt, így a megfelelő opciók kiválasztásával további (adó)előnyöket élvezhetett.

Hogyan tudsz velem együtt dolgozni 3 egyszerű lépésben?

1

Foglalj időpontot az ingyenes webináriumra

Regisztrálj a webináriumra az űrlapon keresztül.
Írd be a naptáradba az időpontot, hogy senki ne zavarjon ekkor.

2

Találkozzunk az online térben

Az első találkozás online történik, a belépési információkat e-mailben kapod meg. Ezalatt az 1 óra alatt megismerheted, hogy mit tudsz tenni most, hogy a pénzedet értéken tartsd vagy akár gyarapítsd. Az előadás során kitérek a legnagyobb akadályokra is.

3

Folytassuk személyesen

A webinárium során lehetőséged nyílik online konzultációt kérni, ahol a te személyes helyzetednek megfelelően nézzük meg, hogy mit célszerű lépned a jelenlegi helyzetben.

Foglald le a helyedet még ma! 

A visszaigazoló e-mailben lehet, hogy valamilyen meglepetés vár!

Gyakran ismételt kérdések

A webinárium teljesen díjmentes, viszont regisztrációhoz kötött.

Az első alkalom teljesen díjmentes. A további alkalmak függenek attól, hogy te magad milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni (magyarán van olyan opció, hogy ezek is díjmentesek maradnak a számodra).

Igen, az előadás során lehetőséged nyílik kérdezni neked is és mindenki másnak is. De kérlek vedd figyelembe, hogy vannak kérdések, amelyeket csak személyre szabottan, téged megismerve lehet megválaszolni (mert pl. a törvény így rendelkezik).

Akkor nem teszed.

A célom, hogy az igényeidnek és lehetőségeidnek megfelelő eszközt adjak a kezedbe. Ha valamiért nem tudom megtenni (pl. nincs épp olyan a piacon), akkor legfeljebb visszatérünk a témára később.

Hiszünk a karmában, és a GDPR-ban is. Kéretlen levelet egyáltalán nem fogsz kapni tőlünk, annak mi sem örülnénk. Hírlevelet is csak akkor küldünk, ha kéred, és csak addig, amíg kéred.

Amúgy csak és kizárólag a webináriummal kapcsolatos lényeges dolgokat kapod meg. (Ilyen például a belépési link.)

Természetesen megkapod pdf formátumban az előadás után.

A webináriumon lehetőséged nyílik személyes konzultációt is kérni, az ehhez tartozó linket is tartalmazza majd a levél. 

Így neked már csak az elhangzottakra kell figyelned.

Rövid válasz: nem.

A hosszú válasz: nem, mert az egészségbiztosítás egy egészen szerteágazó és összetett témakör, mindenkinek más az ideális. Épp ezért nem célszerű egy mindenkire rászuszakolható sablon megoldást favorizálni.